Puterea portocalie se identifica cu statul roman

... portocalezii se zvarcolesc precum pestii pe uscat, incercand sa gaseasca tot felul de solutii pentru a nu pierde ciolanul.
Ba mai mult, SE IDENTIFICA cu statul roman!
Statul roman, statuat de Zeus, e musai sa aiba o culoare. Culoarea portocalie!
2 Responses
  1. MEG55 Says:

    Desi..., culoarea asta este energizanta si face parte din culorile spectrului solar,cindva draga mie...,acum am ajuns sa o detest!Doamne...,unde am ajuns?! Sa urasc o culoare,doar pentru simplu motiv, ca cei care si-au arogat-o, sunt si au fost niste lichele,lipitori,etc.Nu au avut nimic sfint pentru statul si poporul roman!Asta e!


  2. andreiraduM Says:

    MEG55, bun gasit!
    Aceeasi reactie o am si eu.
    Portocalezii au ceva sfant si anume: BANUL!
    Insa nu asta ar fi fost problema, toti politicienii au hiba aceasta, ci marinarul care a decis de la sine putere ca patria noastra este vasul lui si poate face ce vrea cu el.
    Partea si mai trista este ca s-au gasit destul de multi obedienti pe cae sa-i aseze in functii importante si apoi sa-i invarta cum dorea "muschiul" lui de bisnitar cu state vechi.
    Si mai este o parte si mai trista: intelectualii secolului XXI sunt, nu se stie prin ce artificii, fara coloana vertebrala.
    Nu au iesit in strada cand se facea "reforma" in sanatate de au murit oameni; nu au iesit cand se facea "reforma" in invatamant... ci au iesit sa defileze cu papioanele pe shtrase!
    Si mai este ceva trist: poporul acesta stie doar sa stea cu fruntea plecata si cu mana-ntinsa...
    :(


Trimiteți un comentariu

Tu ce spui?